Hvad får man ud af medlemskab?

banner
Kaninavlerforeningen
Danmarks Kaninavlerforening
Holbæk Kaninavlerforening

Som medlem får man

En masse hygge og fællesskab, derudover mulighed for at deltage i udstillinger. Udstillinger bliver holdt i din lokalforening, hvis du har valgt en. Det kan være DM/LU som er vores årlige landsudstilling, det kan også være udstillinger i andre foreninger, det vil sige at vi deltager på tværs af lokalforeninger og på den måde støtter hinanden. Medlemskabet dækker også hvis man skulle få lyst at tage på udstilling i fx. Sverige eller Norge.
Der er altid mulighed for at få vejledning og gode råd fra de rutinerede avlere. Derudover kan man afhængig af medlemskab, være med hos hopperne eller Stampe. Læs mere her.

Herudover har man mulighed for at indrykke avlerannonce, hvis man har lyst. Læs mere

Hvis man vil i gang med at udstille

Så kan det være en rigtig god ide foreksempel at starte med en kassebedømmelse. Der tager man sin/sine kaniner med og får dem bedømt af en dommer, som er bestilt til lejligheden. Her er der mulighed for at få råd, vejledning og en lille snak med dommeren, Dette er ikke altid muligt på de større udstillinger

Udstillingerne er baseret på avlere

På udstillingerne bliver kaninerne bedømt efter nordisk standard. Det er en standard som både Norge, Sverige og Danmark er med i.
Der 
bliver der præmieret for præsentation, krop, pels, øjne, sind osv osv. Det er ting der kan bruges til at beslutte den videre avl, dels for at få bedre point, men også for at forbedre racen,  og ikke mindst konkurrence-momentet, og lige så vigtigt hyggen, den er der altid